Afterwork looptraining met Alain

Op dinsdag 8 maart start Alain Bruyneel met een Alain Bruyneellooptraining voor onze ambassadeurs van de halve marathon én alle andere collega’s van Volvo Car Gent die graag tips en persoonlijk advies willen! Voor degenen die het nog niet wisten: Alain is niet zomaar de eerste de beste… Noem hem gerust een straffe kerel. Diverse ultralopen en tal van marathons heeft hij op zijn palmares. Coach-ervaring heeft hij trouwens ook, zo heeft hij nog de roeiers van de roeiclub sportief begeleid.
Bekijk het filmpje van Alain: energy@volvo Afterwork Running Training

Grijp nu je kans, en laat je begeleiden door onze personal coach! Iedereen is van harte welkom! Afspraak: elke dinsdag om 16.15 uur aan de roeiclub Gent (met rood-witte bevlagging), Watersportbaan. Er is voldoende parkeerplaats.

Meer info bij Alain, tel. 2669, of alain.bruyneel@volvocars.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *