Ping pong en kicker

Misschien heeft u het al gezien of zelfs getest, maar sinds enkele weken staan er pingpong-tafels en kickertafels ter beschikking. Ideaal als extra ontspanning tijdens uw pauze of vlak na de werkuren (zo kan u zelfs het file rijden vermijden/beperken). Daag uw collega’s uit en maak uw pauze uitdagender en leuker! Een extra voordeel is dat u op die manier meer beweegt, wat enkel gunstige effecten heeft voor uw gezondheid!

foto ping pong

Nog niet getest? Laatste kans! De pingpongtafels zullen nog tot volgende week vrijdag (22/04) beschikbaar staan in ECG, GC, GA en LC1 en ook de kickertafel kan u vinden in GB2!

Om u alvast nog meer op te warmen dagen De Wulf Wouter en Cocquyt Koen (B-ploeg) andere afdelingen uit voor een matchke ping pong te spelen (2 tegen 2) op de afdelingstafel ECG of VCG tijdens de middagpauze ! Durft u het aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *