Meer weten ‘over eten’?

Wil je graag op een leuke manier, zonder al te veel opzoekwerk, wat meer te weten komen over uw eten? Kijk dan elke woensdag om 20u35 naar één, want Kobe Ilsen en Danira Boukhriss komen samen met de kijker alles te weten over eten. Geen enkele voedselclaim komt er ongezien vanaf! Afgelopen woensdag kon u al te weten komen hoe Bart De Wever omgaat met zijn voeding en een gezonde levensstijl probeert aan te nemen, maar ook dat er luizen in ons eten zitten. Jaja, soms is het verschieten om meer te weten over eten.. Geen saai en theoretisch boeltje dus en uiterst interessant voor iedereen! Neem zeker een kijkje via onderstaande link en nestel je elke woensdag voor TV!

http://www.een.be/programmas/over-eten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *