Het foodfestival gemist? Dan heb je ook Smartmat gemist.

Smartmat levert wekelijks verse ingrediënten aan huis met bijhorende recepten. Zo helpen we gezinnen dagelijks een gevarieerde, gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Bij het samenstellen van de kookpakketten geeft Smartmat de voorkeur aan lokale, biologische producten zonder overbodige additieven. De hoeveelheden van de ingrediënten worden ook precies berekend en volledig verdeeld over de verschillende recepten, zodat er geen onnodige restjes overblijven. 

Onze recepten variëren zo dat elke maaltijd telkens opnieuw verrast, makkelijk te bereiden is en in de smaak valt bij groot en klein. Ons doel is het koken eenvoudig te houden, maar je toch heerlijk lekkere maaltijden op tafel te laten toveren. Niet langer nadenken wat klaar te maken vanavond, maar een inspirerend en gevarieerd menu dat aan huis geleverd wordt. Handig!

Op ons Foodfestival kon je met Smartmat kennis maken via een lekkere rode bieten tapenade en genieten van een korting voor een eerste bestelling.

Wie het Foodfestival gemist heeft, kan zich via onderstaande link registreren voor een eenmalige bestelling (zonder verdere aankoopverplichting) met €15 korting:

http://www.smartmat.be/nl/promotie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *