Doe samen met onze loopambassadeurs mee aan de Brussels (half) marathon

Op zondag 2 oktober 2016 vindt de Belfius Brussels (Half) Marathon plaats. Onze Run-ambassadeurs hebben dus nog enkele weken de tijd alvorens ze zich kunnen bewijzen tegenover hun collega’s en de uitdaging van de halve marathon aan te gaan.
Hun ultieme sportprestatie van het jaar zal starten in het Jubelpark en eindigen op de Boulevard Anspach nabij het Beursplein te Brussel.

Ook andere VCG-medewerkers kunnen nu op eigen kosten inschrijven. Je hebt de keuze tussen de marathon, halve marathon en 5 km.

Alle praktische informatie omtrent bereikbaarheid en bevoorradingen vind je via volgende link: http://www.sport.be/brusselsmarathon/2016/nl/info/

BELANGRIJK VOOR NIET-VOLVO-RUN-AMBASSADEURS:
Niet-Volvo-Run-Ambassadeurs dienen zich zelf in te schrijven voor 19 september 2016 via volgende link: http://www.sport.be/brusselsmarathon/2016/nl/inschrijven/

De verdeling van de startnummers voor niet Volvo-run-ambassadeurs zal door de organisatie zelf gebeuren.

BELANGRIJK VOOR DE RUN-AMBASSADEURS VAN VOLVO:
Volvo-Run-Ambassadeurs zulen ingeschreven worden door Volvo Car Gent. Jullie hoeven zich dus niet in te schrijven via de officiële website. De verdeling van de startnummers van de run-ambassadeurs zal, zoals op de Haven Gent Loopt en Midzomernachtrun, gebeuren tot 15 min voor de aanvang in de Energy@Volvo-tent.

BELANGRIJK VOOR ALLE VCG-DEELNEMERS:

We willen graag alle VCG-deelnemers hartelijk ontvangen in de Energy@Volvo-tent voor de aanvang van de wedstrijd met een hapje en een drankje. Aan de loopambassadeurs en de collega’s niet-ambassadeurs: gelieve eveneens volgend formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/qtuuI0QIwHYcaccK2

Mocht je toch niet meer kunnen deelnemen aan de Brussels Marathon/Half Marathon/5K 2016, gelieve dan tijdig contact op te nemen met Frederick Marchant (7703), Hendrik Verschelde (3271) of Laurens Tembuyser (2622).

Veel succes gewenst met de laatste voorbereidingen!

Het Energy@Volvo Team

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *