GEZOND ETEN, LANGER LEVEN

Voedingsdriehoeken, schijven en zandlopers volgen elkaar op als voedingsmodellen. Boodschappen van marketeers en van commerciële vermageringsdiëten zaaien verwardheid.  Is melk nu  heilig of giftig? Beschermt look ons tegen chronische ziekten? Is aspartaam kankerverwekkend?

Welke wetenschappelijke zekerheden hebben we nog?

Wat is nu nog gezond?

Met Gezond eten, langer leven wil Dr. Patrick Mullie een antwoord geven op veelvoorkomende vragen over voeding.

Patrick Mullie studeerde voeding- en dieetleer aan de Regaschool in Leuven en epidemiologie aan de Universiteit Maastricht. Hij werd doctor in de biomedische wetenschappen aan de KU Leuven. Momenteel doceert hij aan de Vrije Universiteit Brussel en aan de Eramushogeschool in Brussel. Daarnaast is hij onderzoeksdirecteur bij het Koningin Astrid Militair Hospitaal in Neder-over-Heembeek, expert bij de Hoge Gezondheidsraad van België en research director bij het International Prevention Research Institute in Lyon.

Betalen gebeurt de dag zelf aan de kassa. Je ontvangt geen betalingsuitnodiging.

  • Wanneer:
  • 26/11/2016  om  14:00 – 16:00
  • Waar:
  • Gezondheidsbib
  • Oude Burg 238000 Brugge

link

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *