Voedingsambassadeurs gezocht!

Wens jij één van onze 20 ambassadeurs te worden die een omzwaai zal maken in zijn/haar voedingspatroon als ultieme uitdaging?

Wij willen op ons elan verder gaan en zoals de twee vorige jaren hebben we nu ook in 2017 besloten om onze medewerkers aan te moedigen om gezonder door het leven te gaan. Voeding is de hype van 2016, en Volvo springt mee op de kar. Dit jaar hadden we reeds loop- en fietsambassadeurs en in 2017 willen we uitbreiden met voedingsambassadeurs.

 Wie zoeken we?

We zoeken medewerkers die voor één of andere reden (vermoeidheid, lage weerstand, hoge BMI, …) met een aangepast voedingspatroon verandering willen brengen in hun levensstijl. Je zal gedurende 6 maanden persoonlijk begeleid worden samen met andere ambassadeurs door Securex via workshops en health coaching sessies. Stap voor stap zal je nieuwe voedingsgewoontes eigen maken zodat je persoonlijke doel bereikt wordt. Op het einde van het traject worden alle ervaringen gedeeld in een Volvo kookboek.

Wat verwachten we van de ambassadeurs?

We verwachten een engagement waarin je bereid bent om regelmatig eigen tijd te spenderen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Wil jij als ambassadeur voor Energy@Volvo aan de slag?

Wil je dolgraag ambassadeur worden, stel je dan kandidaat via de vacaturesite (job posting site). Voeg ook een motivatiebrief in attachment toe: waarom wil je ambassadeur worden? Wees snel – Inschrijven kan tot en met 30 november 2016. We houden je op de hoogte van de volgende stappen (alle gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en komen niet in je persoonlijke dossier bij Volvo Car Gent)

Wacht niet langer en bouw nu aan jouw gezonde toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *