Koop nu een fiets- of loopoutfit van Volvo

schermafbeelding-2016-12-14-om-06-22-13

Vanaf vandaag is het mogelijk om een fiets- of loopoutfit te bestellen met Volvo-naam en logo. U kunt daarvoor terecht op de webwinkel van Bioracer met wie Volvo Car Gent samenwerkt. Op de webwinkel vindt u het volledige gamma, opgesplitst voor fietsen en lopen, en heren en dames.

De shop staat open t.e.m. 22/01/2017. Bestellingen worden op einddatum verzameld en vanaf dan start de leveringstermijn van 6 weken. Levering is dus voorzien in week 10 (begin maart).

Hoe gaat het in zijn werk?

Kwaliteit: Bioracer maakt kledij voor professionals en staat voor innovatieve sportkledij. Voor de sportlijn van Volvo werd bewust verdergegaan in de kleuren van Volvo. Opnieuw werd er gekozen voor erg kwalitatieve materialen. Details over de technische eigenschappen vind u tekens bij het item zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *