Valentijnstocht in Zomergem op 12 februari 2017

Een nieuw jaar met  goede voornemens,  ook op het gebied van wandelen.

De eerste is er een voor de romantici onder jullie namelijk de Valentijntjestocht in Zomergem op 12 februari 2017.

We wandelen langs het Schipdonkkanaal richting Kerhoek door een prachtig landschap over Meirlarebrug en Daalmen. Na de 1ste splitsing gaan de wandelaars langs een heel mooie trekweg naar de Duivenkeetbrug waar de 8 km wandelaars iets verder reeds de nostalgische rustpost op de boerderij bereiken en de 12 – 16 – 22 km zich afsplitsen aan Durmenbrug naar een heerlijk stukje natuur rond Merendreeput tot aan de rustpost St. Sebastiaan.De 22 km wandelaars maken nu een lus langs rustige wegen rond de schitterende zandwinningsputten en langs het kanaal Gent- Brugge.Na de rustpost St. Sebastiaan steken de 12-16- en 22 km de brug van het kanaal Gent-Brugge over en wandelen langs de waterkant verder naar het oude sas tot aan de volgende splitsing, waarna de 12 km wandelaars de rustpost in de Duivenkeethoeve bereiken. (let vooral op alle prachtige kunstwerken onderweg).

Je kan je inschrijven via deze link

 

Eén gedachte over “Valentijnstocht in Zomergem op 12 februari 2017

  1. voor zij de morgen meedoen aan deze valentijntocht : wie wandelt er met een app, sporthorloge of ander ding die je tocht registreerd ? Ik zou graag deze van de 22 km ontvangen zodat ik deze later eens kan aflopen als training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *