And the new adventure begins…

We zijn van start. De eerste sessie “ontbijt”  zit er op voor groep 1. De groep van de dagploeg en nacht. Vol enthousiasme keken we er naar uit , maar veel te snel was de sessie voorbij. Zoveel ideeën, zoveel te bespreken. Elk heeft zijn verhaal. Waar de een als ontbijt het bij granen , yoghurt en fruit houdt, daar eet de ander een volwaardige warme maaltijd uit noodzaak. Want voor iemand van de nacht is het niet evident om s avonds te ontbijten , terwijl de kinderen een lekkere warme maaltijd krijgen na een lange schooldag. De vroege ploeg staat vaak op met boterhammen , als tussendoortje boterhammen en al snel is het terug middag en eten ze weer boterhammen. Niet evident. Heel veel koolhydraten, te veel koolhydraten…

Het was een interessante en leerrijke avond. Naast een grondige analyse van wat we eigenlijk van onze voeding verwachten in de toekomst in vergelijking met het nu, was er ook tijd voor een babbel , een proevertje en het delen van kook passies en recepten. We zouden eigenlijk nu al een kookboek kunnen vullen met alle ideeën. Gezonde recepten , lekker en vaak snel klaar. Goeie alternatieven die ons zoveel meer energie geven en enorm veel variatie in onze voeding. Binnen 2 weken komen we terug samen om onze ervaringen en recepten te delen.

Keep in touch

Els Mestdach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *