“Super ervaring”

Foto: Thomas in het midden, fris en monter aan de start!

Testimonial van Thomas Gillabel

“Als ambassadeur heb ik het altijd het leuk gevonden dat wel op elke loop evenement waar de ambassadeurs aanwezig waren extra in de kijker werden gezet. Dat we werden aangemoedigd door onze andere collega’s in de voorbereidingen naar de halve marathon.

Het was iets uniek en zeker speciaal, iets dat we ons verdere leven mogen mee dragen. In het begin ging het trainen wel redelijk goed, maar soms toch even ups en downs. Maar we zijn altijd goed opgevolgd geweest door onze Coach Thijs van Energylab. Die ons bijna wekelijks een mailtje stuurde met de vraag hoe alles verliep. Ik was er klaar voor. Net voor de halve marathon ben ik ziek gevallen, en dacht ik nu zal ik het niet halen. Maar door een beetje door te zetten ben ik er toch net op tijd doorgekomen. En met de nodige stress en de nodige adrenaline heb ik hem toch mooi kunnen uitlopen. En ik heb er zeker van genoten. Dit is zo uniek en maak je maar zelden mee in je leven. Zo veel supporters, zoveel lopers en wij als Gentenaar vielen goed op tussen onze Zweedse collega’s. Een pracht van een loop over een zwaar parcours. Maar een super ervaring.”

Thomas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *