Omloop Het Nieuwsblad

Het Energy@Volvo wegseizoen schiet zoals ieder jaar uit de startblokken met de Omloop Het Nieuwsblad

Kijk je er ook al naar uit om die winterblues van je af te fietsen? Dan schrijf je je maar best in voor de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo van de Etixx Classics Tour, de opener van ons wielerseizoen! Een dag na Greg Van Avermaet en co trotseer je dezelfde hellingen en zwoeg je op dezelfde kasseistroken. Van op de kasseien van de Haaghoek tot op de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg zit je vol in de finale van dé jaarlijkse openingsklassieker. Zet zondag 3 maart nu al in je agenda, want je wil deze tocht over historische wegen in de Vlaamse Ardennen niet missen, toch?

Je hebt keuze uit 3 afstanden: 130, 90 en 65 km. Kies je voor de langste afstand, dan start je tocht net als de profs in Gent en kom je aan in Ninove. De andere afstanden vertrekken in Ninove en komen daar ook weer aan.

Inschrijving voor Volvo medewerkers is gratis na registratie: https://goo.gl/forms/g4OuZ7qUsOPXwAb53

Inschrijven kan tot donderdag 21 februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *