Doe mee met Volvo-team aan Levensloop Gent, 27-28 april 2019

Op 27 en 28 april 2019 vindt er terug een Levensloop plaats in de Blaarmeersen Gent, een evenement ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Als bedrijf steunen we graag de strijd tegen kanker en leggen we per deelnemende medewerker 10 euro extra op. Doe mee en laat de teller van het VCG-team oplopen!

Wat is Levensloop? Dit event wordt regionaal door een groep vrijwilligers georganiseerd met als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Families, vrienden, buren, collega’s, verenigingen, serviceclubs, bedrijven, … doen mee in teamverband en wandelen of lopen rondjes gedurende 24u in estafettevorm (van zaterdag 15 uur tot zondag 15 uur).
Levensloop is geen competitie. Iedereen kan meedoen!

Samen gaan we de strijd aan tegen kanker:
Volvo Car Gent wil niet ontbreken op deze Levensloop in de Blaarmeersen! Daarom zoeken we enthousiaste collega’s om een team te vormen. Als deelnemer betaal je 10 euro bij inschrijving. Per deelnemende medewerker zal Volvo Car Gent 10 euro opleggen.

Hoe deelnemen? Je hebt de keuze tussen:

–     Vorm zelf een team en ga op zoek naar collega’s die met jouw team willen meedoen. Elk team mag zoveel teamleden tellen als je maar wil. De teamleden lossen elkaar 24 uur lang af met wandelen of lopen op het parcours. Ze zorgen ervoor dat er altijd minstens één iemand van het team op de piste staat. Het is dus echt teamwerk!

–     Lukt het niet om zelf een team te vormen? Geen probleem, je kan ook individueel participeren. Het team Volvo Car Gent is inmiddels aangemaakt op de site van levensloop Gent en individueel inschrijven hierop is perfect mogelijk. https://www.levensloop.be/teams/volvo-car-gent-1

Ongeacht de keuze: gelieve je als team of individueel ook op te geven bij collega Ward Robert (Launch): ward.robert@volvocars.com, tel. 2155.

Voor meer info: zie Levensloop Gent 2019 of contacteer Ward: tel. 2155.

https://www.facebook.com/search/top/?q=levensloop%20gent

https://www.levensloop.be/relays/gent-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *