Doe mee met de uitdaging van de wandelambassadeurs op de Belgian Coast Walk op 11 mei 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 zullen de wandelambassadeurs hun uitdaging aangaan om 42 km te stappen van Oostende naar De Panne op de “Belgian Coast Walk”. Ook u kunt deze uitdaging doen. Als VCG persoonslid kunt u ook deelnemen aan deze wandeltocht. Energy@Volvo regelt voor u de inschrijving en bezorgt jullie startnummer op de startplaats. Voorwaarde is dat we gemeenschappelijk in groep starten stipt om 8u in Volvo branded kledij. Daarna is iedereen vrij om op zijn eigen tempo te stappen. De wandelambassadeurs blijven wel in groep. Om praktische redenen worden enkel de afstand van 42 km ondersteund. Wie wil deelnemen aan andere afstanden zal zich individueel moeten inschrijven. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een pendeldienst vertrekkende vanop de aankomstplaats in De Panne.

Inschrijven kun je via deze link ten laatste op 15 april 2019

Wij wensen jullie alvast veel succes.

3 gedachten over “Doe mee met de uitdaging van de wandelambassadeurs op de Belgian Coast Walk op 11 mei 2019

  1. Groepsstart om 08H00 voor iemand die in de nachtploeg werkt is wel heel vroeg.
    Dus zelf inschrijven en zelf betalen is de boodschap.
    Raar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *