Korting fietsen Ridley

Actie verlengd tot 1 september 2019!
Ridley biedt alle medewerkers van Volvo Car Gent bij aankoop van een nieuwe fiets uit het volledige Ridley-gamma (road, cycloross, allroad, mountainbike, hybride, fitness, triathlon, kids) een korting van 25%. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere Ridley-acties.
De fiets wordt niet Volvo-branded geleverd (d.w.z. zonder logo of naam van Volvo).
Geef aan op het inschrijvingsformulier bij welke Ridley-dealer je je bestelling wilt plaatsen. Volvo Car Gent bezorgt een lijst met kandidaat-kopers aan Ridley. Ridley zal vervolgens contact opnemen met hun dealers en de dealers op hun beurt zullen de kandidaat-kopers contacteren voor de verdere afhandeling (type fiets, maat, kostprijs, etc…) van de aankoop.
Geschatte levertermijn: 1 tot 5 weken (afhankelijk van de voorraad/beschikbaarheid).

Bekijk het volledige Ridley-gamma

Raadpleeg de Ridley-prijslijst (prijzen excl. 25% korting)

Kies de dealer waar je je aankoop wenst te plaatsen

De Ridley-campagne liep oorspronkelijk tot 26 april 2019, maar is nu verlengd tot 1 september 2019.
Gelieve onderstaande link aan te klikken en het formulier in te vullen. Klik vervolgens op “VERZENDEN”. Na verzending van dit aanvraagformulier ontvangt de Volvo-medewerker een automatische mail ter bevestiging van aanvraag voor aankoop.

Formulier invullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *