MOET JE ELKE DAG 10.000 STAPPEN ZETTEN?

In een online universiteitscollege wordt op een heel begrijpelijke manier toegelicht dat bewegen en een actieve levensstijl niet alleen goed is voor je conditie, gewicht en algemeen gevoel van welbehagen maar ook een heel belangrijke rol speelt in het vermijden van (te)veel voorkomende chronische ziektes.

Vanuit energy@volvo zijn we dankzij deze boodschap nog meer gemotiveerd om initiatieven te organiseren die onze medewerkers aanzetten om in beweging te komen. En we promoten daarbij maar al te graag het belang om het “magische” doel van 10.000 stappen per dag te bereiken!

Neem 15 minuutjes van je (scherm)tijd om even door het venstertje van je eigen lichaam te kijken en met nieuwe energie je eigen doel nog wat scherper te stellen!

https://www.universiteitvanvlaanderen.be/college/moet-je-elke-dag-10-000-stappen-zetten/

Just do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *