STRONG VIKING WATER EDITION 2019 & ENERGY@VOLVO

2019 is wederom een jaar van de Strong Vikings. Energy@Volvo neemt na de zomervakantie deel aan de Water Edition op zaterdag 31 augustus 2019. Waar zitten onze Strong Viking Volvo teams & medewerkers?

Op 31 augustus vindt voor de vierde maal de Belgische Water Edition plaats van Strong Viking in Provinciaal Domein Puyenbroeck.

Ben jij en/of jouw team klaar voor de 7 KM, 13 KM of 19 KM vol water obstakels, afzien en uitdaging? Bereid je dan alvast maar voor op Strong Viking’s water areas. De 7 KM Water Edition staat gekend als haalbaar te zijn voor iedereen. Laat je dus niet afschrikken.

Op 31 augustus verwachten we jullie in de Energy@Volvo tent nabij de start vanaf 10.30u. Om 11.20u is de start voorzien voor alle Volvo teams en medewerkers.

Schrijf je ten laatste voor vrijdag 23 augustus 2019 om 13.00u in via onderstaande Volvo-link:

https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=126646&point_of_sale_id=11575

Wachtwoord: “VOLVO” (is hoofdletter gevoelig!)

Zoals bij voorafgaande edities dien je eerst zelf de betaling uit te voeren. Op het event kom je langs in de Energy@Volvo tent om jouw aanwezigheid te bevestigen en jouw rekeningnummer op te geven, zodat wij de terugbetaling kunnen uitvoeren. We doen enkel individuele terugbetalingen naar actieve Volvo Car Gent medewerkers en aldus niet naar één individu die voor meerdere collega’s betaalde.

Enkel als actief Volvo Car Gent medewerker geniet je van een gratis Energy@Volvo deelname aan de Strong Viking Water Edition. Niet-Volvo Car Gent medewerkers (jouw vrienden en familie) kunnen via deze weg ook vlot inschrijven en worden op die manier automatisch toegelaten tot het Volvo start vak.

Meer info volgt later via mail naar diegenen die ingeschreven zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *