Inschrijving Mont Ventoux 2020

Droom je van een sportieve uitdaging die inspireert en motiveert. Afspraak op zaterdag 20 juni 2020. Fiets samen met familie-actrice en presentatrice Erika Van Tielen naar het dak van de legendarische Mont Ventoux voor het goede doel To Walk Again. Met een compleet programma trainingsritten treed je in de voetsporen van de allergrootste wielergoden.

Nieuw: speciaal voor de 16de editie organiseert Sporta een Walk To The Top (wandeltocht van 12 km). Schitterende panorama’s gegarandeerd!

Wil je deelnemen aan dit event, durf je de uitdaging aan, dan heb je via deze weg de mogelijkheid om één van de 75 Volvo fietsinschrijvingen te bemachtigen, naast de deelname van onze 10 Volvo fietsambassadeurs, of één van de 25 Volvo wandelinschrijvingen

Daarnaast zijn we ook op zoek naar ondersteuners, van groot nut in de begeleiding en het bijstaan van de hele groep.

Meer details rond het fiets- en wandelevenement vind je terug op de website Mon Ventoux 2020 : http://www.monventoux.be/

We richten ons tot de beginnende fietser/wandelaar als ook naar de meer geoefende fietser/wandelaar. Voor dit evenement gaan we terug samenwerken met Sporta en Coaching Center 185. Volvo biedt deze medewerkers een gratis inschrijving aan.
Volvo biedt daarnaast ook nog de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een voorbereidingsrit en -tocht ter plaatse (fietstocht Gorges de la Nesque – 66 km en wandeltocht Malaucène – 11 km) alsook een Volvo-moment met een hapje en een drankje op een leuke locatie.

Hiervoor vragen we uiteraard een aantal zaken in return:
– Deelnemen in Volvo-branded fietskledij
– Beschikken over of zelf willen investeren in een fiets-/wandeluitrusting
– Zelf instaan voor transport en verblijf.
– Ook deelnemen aan een aantal voorbereidingsritten/-tochten (worden door Volvo gratis aangeboden)
– Promoten van energy@volvo.
– Zekerheid van uw verlof.
– Medische keuring verplicht (fietsen)

Er zijn 75 plaatsen voor het fietsen en 25 plaatsen voor het wandelen voorbehouden. Bij de selectie van de kandidaten zal er rekening gehouden worden met een combinatie van criteria waaronder: een gelijke spreiding over afdelingen, ploegen, statuten en het moment van inschrijven.

Voor additionele informatie kan je terecht bij Guy Wulgaert (Tel.: 2998)

Inschrijven kan via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *