Welkom op de inspiratiesessie ‘Eigenaar van je loopbaan!’

Onze loopbaan is voortdurend in beweging en veranderingen volgen elkaar vliegensvlug op. Die continue wendbaarheid kost energie en levert je misschien wel stress op, waardoor je energie verliest en aan jezelf twijfelt. Deze uitdagingen bieden meteen ook een opportuniteit: de kans om eigenaarschap te nemen over je loopbaan.

Tijdens deze workshop laten we je ervaren wat je energie geeft op je werk én in je leven. We stimuleren je om dicht bij je waarden en talenten te komen en deze in kaart te brengen. We vertalen deze inzichten zodat je weet hoe jij jouw talenten en ambities kwijt kan in je huidige job.

Dit is de 4de workshop die georganiseerd wordt vanuit het jaarthema ‘zelfzorg’.

Schrijf je via LAD in voor één van de volgende sessies:

  • 2 december om 11u00 (GF0-Auditorium)
  • 2 december om 13u45 (GF0-Auditorium)
  • 2 december om 16u00 (GF0-Auditorium)
  • 2 december om 19u30 (GF0-Auditorium)

Geen toegang tot LAD? Stuur je inschrijving via mail (energy@volvocars.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *