Schrijf je nu in voor Climbing For Life – Dolimiti Alta Badia (Italië)

De afgelopen jaren hebben we als bedrijf deelgenomen aan een aantal evenementen georganiseerd door Climbing for Life, zoals Les Trois Ballons, Les Deux Alpes, Passo dello Stelvio.

Voor dit jaar heeft Climbing for Life een driedaags-evenement, Dolimiti Alta Badia genaamd, ingepland in de Dolomieten (Italië) met prachtige parcoursen voor fietsers, lopers en wandelaars. Het evenement neemt plaats tussen 10 en 12 september. Meer informatie hierrond kan u vinden op de website van Climbing for Life ( https://www.climbingforlife.be/ )

Houdt u van een sportieve uitdaging, adembenemende panorama’s en een onvergetelijke groepssfeer, dan kan u dit event maar beter met stip aanduiden in uw agenda. Voor deelname aan dit evenement kan u zich via onderstaande link inschrijven.

Formulier invullen

Inschrijvingen staan open van 07 tot 25 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *