Start het wielerseizoen met Omloop Het Nieuwsblad op 1 maart 2020

Met de Omloop Het Nieuwsblad opent Energy@Volvo cycling zoals gewoonlijk met een prachtig parcours doorheen de Vlaamse Ardennen.

Kan je ook niet meer wachten op die eerste uitdaging van het nieuwe fietsseizoen? Tel dan samen met ons af naar Omloop Het Nieuwsblad Cyclo, de openingsklassieker van ons wielerseizoen! Deze tocht vol wielertraditie trekt de Etixx Classics Tour naar goede gewoonte op gang. Op 29 februari is het nog aan Greg Van Avermaet en co om de Muur van Geraardsbergen te temmen, maar een dag later schotelen we jou het beste uit de Vlaamse Ardennen voor! Een stevige dosis kasseien die jij als ware Flandrien temt als geen ander, in combinatie met pittige hellingen door hét decor van de Vlaamse voorjaarsklassieker. Liefhebbers van fiets en koers mogen niet onbreken aan de start van deze tocht!

Dit jaar vertrekken en eindigen alle afstanden in Gent. Het enige dat jij moet doen? Nu je tocht kiezen (70, 105 of 150 km) en je snel inschrijven via onderstaande link!

De inschrijving voor Volvo-medewerkers is gratis (ticket enkel geldig op naam, bij afwezigheid zonder verwittigen of geldige reden zal inschrijvingsgeld aangerekend worden).

Inschrijven kan tot en met 7 februari.

https://forms.gle/VHU66knFDw2TVHgC7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *