Schrijf je nu in voor de Belgian Coast Walk 2020

Doe mee met de uitdaging van de wandelambassadeurs op de Belgian Coast Walk 2020

De inschrijving geldt enkel voor actieve Volvo Cars Gent personeelsleden. Je kan je inschrijven voor alle afstanden

Voor de deelnemers van 42 km:
Deelnemers aan de 42 KM zullen starten samen met de ambassadeurs in Oostende. Uw startkaart/polsbandje zal worden overhandigd door de groepsverantwoordelijke van Energy@Volvo. We starten stipt gemeenschappelijk om 8u in VOLVO branded kledij. Daarna is iedereen vrij om op zijn eigen tempo te stappen. De wandelambassadeurs blijven in groep. Indien er voldoende interesse is van de deelnemers, zal er gratis busvervoer worden ingelegd vanuit Volvo Cars Gent

Voor de deelnemers van 10km, 25km en 80 km:
Deelnemers aan de 10, 25 en 80 km zullen een E-ticket de week voor het event ontvangen via mail met de QR-code waarmee ze elk hun startkaart/polsbandje kunnen afhalen op de startplaats. Hier wordt individueel gestart binnen de aangegeven starturen. De startplaats is afhankelijk van uw gekozen afstand. Hier wordt GEEN busvervoer voorzien vanuit Volvo Cars Gent.

Schrijf je enkel in als je zeker kan deelnemen.  Lees eerst goed de algemene voorwaarden en vul je gegevens correct in.

Inschrijven doe je hier

We wensen jullie alvast veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *