Webwinkel-site Bioracer terug geopend

Bioracer heeft een nieuwe kledinglijn alsook een nieuwe webwinkel-site (3D)ontwikkeld en dit heeft geleid tot een aantal aanpassingen in de Volvo kleding design. Het heeft eventjes geduurd maar de website waar u een Volvo sport outfit (fietsen, lopen, wandelen) kunt bestellen, staat nu terug open. Eén maal per kwartaal wordt de webwinkel open gesteld. Het open stellen wordt telkenmale via Weekbericht gecommuniceerd.

Hoe gaat het in zijn werk?

– Ga naar Bioracer website – https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=8VHTQo1ejG

– Registreer jezelf  – Let wel: gebruik uw privé-adres, want de levering wordt enkel naar thuisadressen verstuurd.

– Kies de items, plaats wat u wenst in uw winkelmandje en betaal online.

– Bestellingen vanaf €125 worden gratis geleverd.

Leveringstermijn: De Bioracer-webwinkel met Volvo sport outfit staat open van 1 juli tot 15 augustus (omwille van zomerverlof staat de site even langer open). Vanaf dan begint de leveringstijd van 6 à 8 weken te lopen.

2 gedachten over “Webwinkel-site Bioracer terug geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *