Personeelskorting: 25% korting op fietsen van Ridley en Eddy Merckx

Ridley biedt opnieuw aan de medewerkers van VCG bij aankoop van een nieuwe fiets uit het gamma Ridley (Road, Cyclo-cross, Gravel, Mountainbike, Fitness, Triathlon, Kids) een korting van 25%, alsook een korting van 25% bij aankoop van een nieuwe fiets uit het gamma Eddy Merckx (Road, Gravel, Steel). Deze korting is niet cumuleerbaar met andere Ridley/Eddy Merckx-acties. Elektrische fietsen worden niet opgenomen in het gamma. Bij aankoop van een fiets zal deze niet Volvo-branded aangeleverd worden.

Bestellen kan vanaf 1 oktober 2020 tot 1 december 2020 via onderstaande link .

Formulier invullen

Gelieve het formulier in te vullen en klik op “VERZENDEN”. Na verzending van dit aanvraagformulier ontvangt de Volvo-medewerker een automatische mail ter bevestiging van aanvraag voor aankoop.

Geef aan op het inschrijvingsformulier bij welke Ridley-dealer u uw bestelling wilt plaatsen. Een lijst met kandidaat kopers zal doorgespeeld worden naar Ridley. Ridley zal vervolgens contact opnemen met hun dealers en de dealers op hun beurt zullen de kandidaat kopers contacteren voor de verdere afhandeling (type fiets, maat, kostprijs, etc…) van de aankoop. De levertermijn kan variëren van een paar dagen tot een paar weken, afhankelijk van de voorraad/beschikbaarheid.

Mocht u na 2 weken niks te horen krijgen van de dealer gelieve dan een mail te sturen naar guy.wulgaert@volvocars.com

Via deze link kan je het volledige Ridley/Eddy Merckx-gamma bekijken :

Website Ridley : www.ridley-bikes.com/

Website Eddy Merckx : www.eddymerckx.com

Opmerking: de prijzen op de sites zijn uiteraard exclusief de 25% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *