Inspiratiegerechten (suikervrij challenge)

Ben je het gewoon om altijd maar gerechten klaar te maken met pasta, rijst, aardappelen en/of brood. Dan is het waarschijnlijk heel moeilijk om te weten wat je nu nog kan klaar maken om lekker, gezond en suikervrij te koken. Kies voor gerechten met veel groenten (bevatten immers ook koolhydraten) en mager vlees, vis of andere eiwitbronnen (ei, feta, ricotta,…). Haal je trage en gezonde koolhydraten ook uit quinoa, boekweit en/of zoete aardappel. Als je trage koolhydraten eet, ga dan voor volkoren producten.

Voor meer inspiratie verwijzen we je graag door naar de gerechten van Sandra Bekkari. Hieronder de rechtstreekse linken naar de gerechten van Sandra Bekkari.

Laat gerust weten welk gerechtje je hebt uitgeprobeerd?

Smakelijk, Team Energy@volvo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *