Teamchallenge: suikervrij recept (Diversiteitsnetwerk)

Het Diversiteitsnetwerk en Energy@Volvo slaan de handen in elkaar en willen gezondheid en diversiteit extra in de verf zetten! Op welke manier kan dit beter dan via een teamchallenge? Wie wil nu geen toffe prijs winnen en een sterk & gezond team worden? Doe mee met jouw team om onze voedingsambassadeurs te steunen met hun challenge ’30 dagen zonder suiker’!

Hoe kan je deelnemen?
1. Word lid van het Diversiteitsnetwerk VCG op Facebook via de QR-code
2. Denk samen met je team na over een suikervrij recept
3. Post jullie recept bij de “aankondiging” op Facebook (tegen ten laatste 30/10)
4. En misschien ligt jullie gerecht binnenkort op het bord van alle Volvo medewerkers of maken jullie kans op een leuk etentje!
We zijn benieuwd om al jullie lekkere, suikervrije gerechten te lezen! Hebben jullie nog vragen, twijfel dan zeker niet om te mailen naar vinterfa@volvocars.com of emily.hoefman@volvocars.com (0494823869).

Recepten zonder snelle of toegevoegde suikers: geen witte suiker, bloem, aardappelen, rijst of brood, …. maar een recept met volgende voedingsmiddelen: fruit, groenten, boekweit, havermout, zoete aardappelen, pastinaak, peulvruchten: bonen, kikkererwten, quinoa, noten, zaden en pitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *