Doe mee met de 17de editie Mon Ventoux 2021

Droom je van een sportieve uitdaging die inspireert en motiveert? We nemen je mee op een epische tocht met een apotheose op zaterdag 11 september 2021 in Frankrijk. Met een compleet programma trainingsritten treed je in de voetsporen van de allergrootste wielergoden. Nieuw: speciaal voor de 17de editie organiseert Sporta naast de reeds bestaande fietstochten (21-26 km, 66 km, 131 km, 173 km) een Walk To The Top (wandeltocht van 12 km), MTB-tocht (34 km), alsook een E-bike tocht (21-26 km, 66 km).

Wil je deelnemen aan dit event, durf je de uitdaging aan, dan heb je via deze weg de mogelijkheid om één van de 75 Volvo fietsinschrijvingen (race, MTB, E-bike) te bemachtigen, naast de deelname van onze Volvo fietsambassadeurs, of één van de 25 Volvo wandelinschrijvingen

Link inschrijving : Formulier invullen

Inschrijven kan tot 28 februari, 2021.

Meer details rond het fiets- en wandelevenement vind je terug op de Energy@Volvo website ( http://energyatvolvo.be/ ) alsook de website Mon Ventoux 2021 ( https://www.monventoux.be/ ). Voor dit evenement gaan we terug samenwerken met Sporta en Coaching Center 185.

We richten ons tot de beginnende fietser/wandelaar als ook naar de meer geoefende fietser/wandelaar. Volvo biedt deze medewerkers een gratis inschrijving aan.

Volvo biedt daarnaast ook nog de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een voorbereidingsrit en -tocht ter plaatse (fietstocht Gorges de la Nesque – 66 km en wandeltocht Malaucène – 11 km) alsook een Volvo-moment met een hapje en een drankje op een leuke locatie.

Hiervoor vragen we uiteraard een aantal zaken in return:

– Deelnemen in Volvo-branded fietskledij gewenst

– Beschikken over of zelf willen investeren in een fiets-/wandeluitrusting

– Zelf instaan voor transport en verblijf.

– Ook deelnemen aan een aantal voorbereidingsritten/-tochten (worden door Volvo gratis aangeboden)

– Promoten van energy@volvo.

– Zekerheid van uw verlof.

– Medische keuring verplicht (fietsen en wandelen)

Voor additionele informatie kan je terecht bij Guy Wulgaert (guy.wulgaert@volvocars.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *