Gezonder eten, een goede gewoonte !

Bouw je weerstand op met goede leefgewoonten.

In de 4-delige reeks rond goede leefgewoonten, komt na slaap, het thema gezonde voeding aan bod.

Gezonde voeding is essentieel om gezond te blijven en levert de juiste stoffen aan (vitaminen, mineralen, vezels, gezonde vetten,…) om je weerstand op te bouwen. Een gezond gewicht draagt bij tot een sterkere immuniteit. Bij overgewicht en teveel buikvet verminder je je weerstand.

Vooral onze darmen spelen een belangrijke rol in onze weerstand. Onze darmwand is één van onze verdedigingslinies en herbergt ongeveer 80% van ons immuunsysteem. De juiste voedingsproducten zorgen zo mee voor een optimale werking van de darmwand en een sterke immuniteit.

We hebben voor jou 3 specifieke e-learnings geselecteerd rond gezonde voedingskeuzes, in functie van een optimale darmgezondheid en weerstand. Bekijk gerust welke e-learning jou het meest aanspreekt, of bekijk ze gerust alle 3.

  • Gezonde voeding en een optimale weerstand. Bekijk het hier.
  • Gezonde voeding, wat doet suiker met je gezondheid. Bekijk het hier
  • Gezonde voeding en shiftwerk. Bekijk het hier.

Veel kijkplezier

Team Springbok Coaching en Energy@Volvo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *