Personeelskorting: 25% korting op Ridley fietsen

Ridley biedt terug aan de medewerkers van VCG bij aankoop van een nieuwe fiets uit het gamma Ridley (Road, Cyclo-cross, Gravel, Mountainbike, Triathlon) een korting van 25%. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere Ridley-acties. E-bikes worden niet opgenomen in het gamma. Bij aankoop van een fiets zal deze niet Volvo-branded aangeleverd worden.
Bestellen kan vanaf 15 april 2021 tot 15 mei 2021.
Gelieve het formulier in te vullen en klik op “VERZENDEN”. Na verzending van dit aanvraagformulier ontvangt de Volvo-medewerker een automatische mail ter bevestiging van aanvraag voor aankoop.
Geef aan op het inschrijvingsformulier bij welke Ridley-dealer u uw bestelling wilt plaatsen. Een lijst met kandidaat kopers zal doorgespeeld worden naar Ridley. Ridley zal vervolgens contact opnemen met hun dealers en de dealers op hun beurt zullen de kandidaat kopers contacteren voor de verdere afhandeling (type fiets, maat, kostprijs, etc…) van de aankoop. De Levering zal pas voorzien zijn in 2022 omwille van Covid-19.
Mocht u na 2 weken niks te horen krijgen van de dealer gelieve dan een mail te sturen naar guy.wulgaert@volvocars.com

Via deze link kan je het volledige Ridley gamma bekijken :
Website Ridley : www.ridley-bikes.com/
Note : de prijzen op de site zijn uiteraard exclusief de 25% korting.

Link naar formulier : Formulier invullen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *