WALK: Boudelotochten

Doe samen met ons de wandelschoenen aan!

Op zondag 6 maart 2022 neemt energy@volvo deel aan de Boudelotochten in Stekene: een organisatie van Wandelclub De Smokkelaars Stekene vzw. Dit wandelevent biedt mooie natuurwandelingen aan met verschillende afstanden. Je kiest zelf voor een afstand van 6, 12, 17, 23 of 30 km. Afhankelijk van jouw gekozen afstand kan je wandelen langs het Wullenbos, Berg, Polken, Bagaart en Heidebos.

Medewerkers van Volvo Car Gent kunnen samen met hun partner en/of gezinsleden genieten van een mooi pakket dat energy@volvo heeft samengesteld met de organisatie. In dit pakket zit de inschrijving samen met twee pannenkoeken, één consumptie en één gadget inbegrepen.

Deelnemen is volledig gratis indien je je op voorhand inschrijft via dit formulier:
inschrijving boudelotochten

Dat kan ten laatste op vrijdag 4 maart 2022. We verwelkomen je graag!

facebook
Twitter
Follow