BIKE: Mont Ventoux

Doe mee met de 18e editie Mon Ventoux 2022

Droom je van een sportieve uitdaging die inspireert en motiveert?
Als onderdeel van het Bike-programma 2022, biedt Volvo Car Gent dit jaar opnieuw de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan het MonVentoux evenement. Dit gaat door op zaterdag 25 juni 2022 in de Vaucluse, Frankrijk. Naast de reeds bestaande fietstochten (21-26 km, 67 km, 131 km, 173 km) en Offroad-Ventourist (34 km), organiseert Sporta speciaal voor deze 18e editie ook een Walk High (wandeltocht van 20 km), Walk to the top (wandeltocht van 32 km) en Offroad-Cannibale (106 km). Wandelaars en MTB’ers kunnen hierin dus ook hun gading vinden.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan één van deze tochten, schrijf je dan snel in via: https://www.monventoux.be/user/subscribe?company_code=2K34K.
Het aantal plaatsen is beperkt tot 50 medewerkers – dit voor zowel de fietsers, MTB’ers als wandelaars!  Na controle door energy@volvo word je op de hoogte gebracht of jouw deelname bevestigd is.

Meer details over het evenement zelf en de trainingsritten ter voorbereiding, vind je terug op de website https://www.monventoux.be/

Inschrijven kan tot en met 15 april 2022

Voor jouw gratis deelname dien je een aantal zaken in acht te nemen:

  • Organiseer zelf je transport naar de locatie en verblijf ter plaatse – verzeker je verlof in die periode!
  • Denk aan formaliteiten zoals een reisbijstandverzekering (de deelname valt niet onder de werkgeversaansprakelijkheid) en de op dat moment geldende covidregels.
  • Dien op tijd een medisch keuringsattest in bij Sporta (fietsen én wandelen)
  • Indien je annuleert na 30 april zonder geldig attest, kan Volvo je inschrijvingskost terugvorderen
  • Neem zoveel mogelijk deel in Volvo-branded fietskledij (je kan nu nog steeds bestellen op de Bioracer website tot 1 maart:  https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=8VHTQo1ejG)
  • Zorg zelf voor je fiets-/wandeluitrusting
  • Maar vooral: wees een enthousiaste energy@volvo promotor!
  •  

Heb je vragen of wens je meer informatie, dan kan je terecht bij Frédéric De Backer (frédéric.de.backer@volvocars.com)

facebook
Twitter
Follow