Biljartclub

Join the biljartclub!

De club is opgericht in 1994 waarbij jaarlijks een tornooi georganiseerd wordt. Jaarlijks wordt in oktober een carambole tornooi georganiseerd, men speelt individueel en per koppel. Men speelt volgens het “triathlonsysteem” d.w.z. 10* vrij spel + 7* overband + 3* 3band. Winnaars van vorige tornooien spelen per overwinning 1 3band extra. Er worden trofeeën uitgereikt aan de twee winnaars, zowel voor individueel als per koppel. Dit jaar gaat het carambole tornooi door op 15 oktober (2022). Er wordt geen lidgeld gevraagd voor deze club.

Locatie:
SIVI Maisstraat 20, 9000 Gent

Ben jij iemand die op café gaat met vrienden en graag een spelletje biljart speelt? Dan is deze club gegarandeerd iets voor jou. Leer van je medeleden en verbeter je skills. Toon op het Carambole tornooi wat je in je mars hebt. Schrijf je nu in!

Bestuur:

  • Engelbert Verleene (0486/82 31 08) of mail (engelbert.verleene@volvocars.com) 

Secretaris:

  • René Wulgaert
  • Bart Hillewaert