Watersportclub

Join the watersportclub!

De watersportclub is opgericht in 2000 onder de naam Volvo Zeil en Surfclub. Bij de opstart van de watersportclub was de focus vooral op zeilen en surfen. In 2012 is de naam veranderd naar Volvo Watersportclub, de focus lag hierbij op de iniatie van watersport in de breedste zin van het woord. Het ledenbestand staat vandaag op zo’n 75 leden.

Om het programma vorm te geven wordt er altijd geluisterd naar de leden in de club. Het is belangrijk om de leden te betrekken in de activiteiten dat georganiseerd worden. Bij de Watersportclub draait het vooral naar initiaties in verschillende water gerelateerde sporten/activiteiten zodat de medewerkers/leden hier van kunnen proeven. Het Wake boarden is zo vandaag een vaste waarde geworden waar collega’s regelmatig naar terug komen, collega’s die dit nog nooit gedaan hebben kunnen dat zeker doen, iedereen is welkom. In de zomer kan je deelnemen aan de BBQ op Lakeside (na het wake boarden).

Om lid te worden van de Watersportclub hoef je GEEN lidgeld te betalen. Eens je hebt deelgenomen aan een van de activiteiten kom je automatisch in het ledenbestand terecht. Je neemt deel aan de activiteit waar je interesse in hebt, hier staat geen minimum of maximum op.

Locatie:
Afhankelijk van de activiteit dat men organiseerd. Het Wake boarden
is in Lakeside Paradise te Knokke-Heist.

Dit jaar gaan we met de Volvo Watersportclub terug gaan wakeboarden op Lakeside Paradise in Knokke Heist.

Wanneer?
Zondag 5 juni
Zondag 26 juni
Zondag 21 augustus
Zondag 11 september

De activiteiten starten vanaf 15u, ervaring is niet nodig.

Wakeboarden is vandaag een vaste waarde geworden waar collega’s regelmatig naar terug komen, collega’s die dit nog nooit gedaan hebben kunnen dat zeker doen, iedereen is welkom.

Om lid te worden van de Watersportclub hoef je geen lidgeld te betalen. Eens je hebt deelgenomen aan een van de activiteiten kom je automatisch in het ledenbestand terecht. Je neemt deel aan de activiteit waar je interesse in hebt, hier staat geen minimum of maximum op.

Zit je graag in het water? Doe je graag aan sport? Schrijf je dan nu in om met de Watersportclub van Volvo mee te gaan wakeboarden naar Lakeside Paradise. 

Inschrijven doe je zo:
Stuur een mail naar jnobels@volvocars.com . Verdere info zal u worden doorgegeven na inschrijven.