Inschrijvingen lenterally!

Zijn jullie oldtimers klaar voor onze rit eerste rit van 2023? We nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan onze Lenterit op zondag 7 mei 2023. In de voormiddag trekken we vanuit Destelbergen richting Zeeuws-Vlaanderen met een aperitiefstop. Voor de namiddagrit gaan we van bij de Zeeuwen tot Kieldrecht én terug via ‘t Waasland.

Praktisch

  • Meetingpoint: Praatcafé De Smesse
    Damstraat 2, 9070 Destelbergen
  • Meetingtime: 09u00 – 09u30
  • Meetingbreakfast: Koffie & boterkoeken
  • Roadbook & Engine start: 09u45 – 10u00

Het inschrijvingsgeld bedraagt een voor volwassenen 42,00  euro per persoon en 22,00 per kind tot en met 11 jaar. Niet-Volvo medewerkers en hun passagiers betalen €2,50 extra per persoon. Deze prijs is met lunch inbegrepen.  Voor de lunch is aspergeroomsoep als voorgerecht, als dessert koffie met snoeperij en voor het hoofdgerecht is er de keuze uit: 

  • A: Varkenswangetjes + Salade + Frietjes + Drankje 
  • B: Stoofpotje van vis + Salade + Frietjes + Drankje
  • Kindermenu: Soepje + Varkenswangetjes + Salade + Frietjes + Kinderijsje + Drankje

 

Inschrijven kan door een overschrijving op rekeningnummer IBAN: BE53 0689 4179 5053 én een mailtje
met aantal personen & menukeuzes naar volvovriendenkringoldtimerclub@gmail.com. Gelieve in te schrijven vóór maandag 24 april 2023, de inschrijving is pas compleet als het verschuldigde bedrag op onze rekening staat! Plaatsen zijn beperkt.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!
Het bestuur