Skip to content

Vaker bewegen, hoe doe je dat?

Iedereen weet dat bewegen één van de hoekstenen is van een gezonde levensstijl. We bespreken nog eens heel kort de voordelen van bewegen. Maar veel belangrijker, hoe pakken we dit nu concreet aan! Een interessante e-learning vol praktische tips om je conditie op een verantwoorde manier op te bouwen.

  • Opbouw: Hoe bouwen we rustig op?
  • Waar houden we best rekening mee (valkuilen)?
  • Aan welke intensiteit moeten we juist gaan bewegen in functie van een betere gezondheid en weerstand (immuniteit).
  • Welke beweegvormen kiezen we het best?
  • Praktisch: Hoe starten, en vooral volhouden?
  • Plan van aanpak: Maak je doelstelling zo concreet en realistisch mogelijk.

Een 10 min durende e-learning met praktische tips en trics om te starten of gewoon of meer of slimmer te bewegen. We gaan in deze sessie ook al even samen bewegen, met 2 bewegingstussendoortjes. Doe gerust mee !

Veel succes, het Energy@Volvo team