Skip to content

Positief denken

Een belangrijke basis van mentaal welzijn is een positieve mindset. Positief denken houdt in dat gebeurtenissen en omstandigheden in een positief daglicht worden gezien. Het betekent niet dat we het negatieve negeren, maar wel dat we proberen het beste uit een slechte situatie te halen. Onze perceptie wordt beïnvloed door onze gedachten. Hetgeen waar onze aandacht naar wordt getrokken, vult ons bewustzijn. Als je dus veel aandacht hebt voor het negatieve in jezelf en je omgeving, zie je al snel alleen nog maar het negatieve.  Wil je meer weten over mentaal welbevinden, raadpleeg dan deze website.

Coachtraject

Een interactief traject met groep- en individuele sessies om sterker te worden in positief denken.  Thema’s die aan bod komen:
1. Ontdek je drive – Inzicht krijgen in wat jou energie geeft en neemt, in wat jou doet groeien.
2. Positief denken – wat is het en hoe kan je erin groeien. 
3. Positief connecteren met anderen – Verbindende communicatie ontwikkelen om de relatie met jezelf en anderen te verbeteren.

Heb je interesse om je in te schrijven voor dit coachtraject? Zet je dan op de wachtlijst via deze link.

Zelf aan de slag

We hebben voor jou enkele  e-learnings geselecteerd die je kunnen helpen om positiever in het leven te staan. Bekijk welke e-learning jou het meest aanspreekt, of bekijk ze gerust allemaal.

Energievreters en energiegevers

Circle of influence

Gedachten en emoties bijsturen

Dramadriehoek