Skip to content

Gezonder eten

Wat jij eet heeft een grote impact op de manier waarop jouw lichaam functioneert en presteert. Een evenwichtige energiebalans zorgt voor alertheid en helderheid. Dankzij een gezond eetpatroon verbeteren de concentratie, het probleemoplossend vermogen, de creativiteit en de productiviteit. De gevolgen werken nog ruimer door: het bevordert een goede gemoedstoestand en vermindert de kans op stress en depressie. Gezonde voeding is essentieel om en levert ook de juiste stoffen aan om je weerstand op te bouwen. Wil je meer weten over gezonde voeding, neem dan een kijkje op deze website.

Initatieven energy@volvo

Dankzij de boerenmarkt kan je kan wekelijks je portie verse groenten, fruit, zuivelproducten en vlees online bestellen en afhalen op onze parking (aan de hoofdingang). Bestel vóór dinsdagmiddag 12 uur, betaal online en neem op donderdag je bestelling mee huiswaarts. Bestellen kan via deze link.

Elke maand kan je je gratis portie fruit afhalen op de fruitdag, die doorgaat op de laatste vrijdag van de maand. 

Coachtraject

Wil jij graag minder suikers eten?  Energy@volvo voorziet een coachingstraject dat bestaat uit individuele begeleiding en georganiseerde groepsessies. Je krijgt opvolging en bijsturing van een professional om een gezonder voedingspatroon te creëren. De inschrijvingslink en meer info kan hier je terugvinden.

Zelf aan de slag

We hebben voor jou 3 e-learnings geselecteerd rond gezonde voedingskeuzes, in functie van een optimale darmgezondheid en weerstand. Bekijk welke e-learning jou het meest aanspreekt, of bekijk ze gerust alle 3.

Suikers

Ploegenwerk

Weerstand opbouwen