Skip to content

Schrijf je nu in voor één van de coachtrajecten!

Energy@volvo start eind april weer enkele coachtrajecten op. Je kan gratis deelnemen aan één van deze drie trajecten. De activiteiten die niet online doorgaan, zullen doorgaan in de dinning room van GC. Wees je ervan bewust dat deelnemen  tijd en inzet vergt. 

Beter slapen

Gedurende 7 maanden wordt jouw slaap gemonitord door een fitbit die aan een app gekoppeld is, zo kan jij inzicht verwerven in je eigen slaappatroon. De app wordt uitgerust met een coachfunctie, waarbij je terecht kan voor vragen en tips. Verder worden er online webinars en groepsintervisies gehouden, waar professionals je tips en tricks aanreiken om jou slaappatroon te verbeteren. Deze zullen telkens over een specifiek thema gaan en zullen 3 kwartier duren. Heb je interesse? Zet de data die hieronder staan dan alvast in je agenda!  

 • Kick Off + webinar 1 1 : zaterdag 27 mei (14u-16u) op VCG
 • Online Intervisie 1: zaterdag 8 juli (14u-15u) 
 • Webinar 2 – Essentials slaap: dinsdag 11 juli (14u30–15u30)
 • Online Intervisie 2: zaterdag 28 augustus (14u–15u)
 • Webinar 3 – Stoorzenders: dinsdag 25 september (14u30-15u30)
 • Online Intervisie 3: zaterdag 21 oktober (14u-15u)
 • Webinar 4 – Slaap&Rust: maandag 6 november (14u30-15u30)
 • Online Intervisie 4: zaterdag 25 november (14u-15u)
 • Webinar 5 – Als schapen tellen niet meer lukt: dinsdag 5 december (14u30-15u30)
 • Online Intervisie 5: zaterdag 6 januari (14u-15u)

Via deze link kan je je op de wachtlijst zetten voor dit coachtraject. Bij voldoende inschrijvingen nemen wij contact met je op voor meer informatie.

Versterk je rug

Gedurend 4 maanden ga je aan de slag om de kracht en lenigheid van je rug te verbeteren. Na een screening wordt jouw rapport besproken met een coach en bepalen jullie samen de doelstellingen. Je krijgt een bundel met op maat gemaakte oefeningen en toegang tot een online platform waar je oefeningen en tips kan terugvinden. Heb je interesse? Zet de data die hieronder staan dan alvast in je agenda.

 • Eerste intake en screening: di 18 april of do 27 april
 • Beweegsessie 1: zaterdag 13 mei
 • Beweegsessie 2: zaterdag 3 juli
 • Beweegsessie 3: zaterdag 24 juni
 • Hertest: do 24 augustus of di 31 augustus

Via deze link kan je je op de wachtlijst zetten voor dit coachtraject. Bij voldoende inschrijvingen nemen wij contact met je op voor meer informatie.

Gezonde voeding

Gedurende 4  maanden probeer je gezondere voedingskeuzes te maken en je suiker inname te verminderen. Bij de start van het traject worden je suikeerwaarden gemeten 14 dagen gemeten  via een suikersensor. Aan de hand van deze metinge wordt de impact van verschillende voedingsstoffen, lichaamsbeweging, algemene slaapkwaliteit en stressniveau in kaart gebracht. Op basis van deze inzichten kan de coach zorgen voor advies op jouw maat. Heb je interesse hou dan onderstaande data zeker vrij. 

 • Intake: di 18 of do 27 april
 • Groepsessie 1: zaterdag 13 mei
 • Groepsessie 2: zaterdag 3 juni 
 • Groepsessie 3: zaterdag 24 juni
 • Afsluit en hertest: do 24 of di 31 augustus

Via deze link kan je je op de wachtlijst zetten voor dit coachtraject. Bij voldoende inschrijvingen nemen wij contact met je op voor meer informatie.