Skip to content

Schrijf je nu in voor één van de coachtrajecten!

Energy@volvo start eind april weer enkele coachtrajecten op. Je kan gratis deelnemen aan één van deze drie trajecten. De activiteiten die niet online doorgaan, zullen doorgaan in de dinning room van GC. Wees je ervan bewust dat deelnemen  tijd en inzet vergt. 

Beter slapen

Monitor jouw slaappatroon door een fitbit die aan de mindstretch app is gekoppeld, zo kan jij inzicht verwerven in je eigen slaap. De app wordt aangevuld met begeleiding door het EAP programma, waarbij je terecht kan voor vragen en tips. Verder zijn er online webinars, waar professionals je tips en tricks aanreiken om jouw slaappatroon te verbeteren. 

Heb je interesse? Schrijf je dan in via deze link

Voel je niet de nood om een volledig coachtraject te doorlopen, dan is het ook mogelijk om enkel aan de slag te gaan met Mindstretch via een fitbit. Wil jij je mentale energie en slaappatroon in kaart brengen? Via deze link kan je jouw fitbit en mindstretch-licentie aanvragen.

Versterk je rug

Gedurend 4 maanden ga je aan de slag om de kracht en lenigheid van je rug te verbeteren. Na een screening wordt jouw rapport besproken met een coach en bepalen jullie samen de doelstellingen. Je krijgt een bundel met op maat gemaakte oefeningen en toegang tot een online platform waar je oefeningen en tips kan terugvinden. 

Enkele data:

  • Je start met het afleggen van een intakegesprek, waarvoor je zelf een moment kan inplannen.
  • De individuele screening kan je inplannen op 23 april of 13 mei, deze zal doorgaan in de dining room GC.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via deze link

Gezonde voeding

Gedurende 4  maanden probeer je gezondere voedingskeuzes te maken en je suiker inname te verminderen. Bij de start van het traject worden je suikerwaarden gemeten 14 dagen gemeten  via een suikersensor. Aan de hand van deze metinge wordt de impact van verschillende voedingsstoffen, lichaamsbeweging, algemene slaapkwaliteit en stressniveau in kaart gebracht. Op basis van deze inzichten kan de coach zorgen voor advies op jouw maat.

Enkele data: 

  • Je start met het afleggen van een intakegesprek, waarvoor je zelf een moment kan inplannen.
  • De suikeranalyse kan je inplannen op 22 april of 14 mei, deze zal doorgaan in de dining room GC.

Heb je interesse? Schrijf ja dan in via deze link.