Beter slapen

Slaap is belangrijk om jouw lichaam de kans te geven om te herstellen. Je spieren ontspannen en je produceert nieuwe afweerstoffen. Verder is slaap ook belangrijk voor de ontwikkeling van je brein en geheugen, zelfs als je volwassen bent. Slapen is daarom net zo belangrijk als voeding en beweging om gezond te blijven. Voldoende slaap zorgt voor een gezonder gewicht, betere concentratie, een beter immuunsysteem, verbetert sociaal functioneren en mentaal welbevinden. Wil je meer weten over slaap, op deze website kan je heel wat terugvinden.

Coachtraject

Wil jij aan de slag gaan met jouw slaappatroon? Energy@volvo voorziet een coachtraject, waarbij je aan de hand van metingen via een fitbit inzicht verweft in je eigen slaappatroon. Er worden enkele webinars en intervisies georganiseerd door een professional om jou opweg te helpen met je slaappatroon te verbeteren. Wil je meer weten over dit coachtraject klik dan hier, je kan je via deze weg ook inschrijven.

Zelf aan de slag

We hebben voor jou 3 e-learnings geselecteerd die je helpen om beter te slapen. Bekijk welke e-learning jou het meest aanspreekt, of bekijk ze gerust alle 3.

In dit filmpje helpt onze vaste yogacoach Annick je voor te bereiden op goede nachtrust

Werk jij in de nachtshift en wil je je slaappatroon verbeteren? Dan kan deze e-learning je daarbij helpen.