Lekker & gezond de zomer in

Mango softijs

Ook als het nazomert kan je gezonde ijsjes maken

Ingrediënten voor 2 personen: om direct op te smullen
– 2 koppen bevroren mango
– 2 kopen ongesuikerde kokosyoghurt of sojayoghurt
– 150 ml ongesuikerde kokosmelk of sojamelk
– 2 el kokosrasp

Bereiding:
1. Laat de bevroren mangoblokjes een beetje op kamertemperatuur komen maar zeker niet helemaal ontdooien. Hoe harder ze zijn, hoe vaster het ijs wordt.
2. Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een glad geheel.
3. Schenk uit en werk af met kokosrasp of krokante homemade granola! Dit geeft dit dessertje een extra dimensie en maakt het zelfs geschikt als een zomers verwenontbijtje!

Bron: Elke Vermeire – Gutness Lifestyle 
Volg haar op instagram (@elke.vermeire) voor meer gezonde receptinspiratie