Skip to content

Schrijf je nu in voor de rit

Schrijf je nu in voor een Klassieker van het goede doel in de regio Zulte. Op zaterdag 08 april 2023 kun je via energy@volvo gratis deelnemen aan de rit. Dit kan zowel voor cyclo als voor MTB/Gravel. 

Cyclo:

Het parcours van de Klassieker van het Goede Doel – rit van eregouverneur André Denys neemt je mee langs de mooiste plaatsjes en uitzichten van de streek. Langs kronkelende wegen fietsen we de nodige hoogtemeters bijeen. We zorgen voor een mix van bekende en minder bekende hellingen, met net voor het einde de Nokereberg als vaste scherprechter. We vermijden de kasseien . Met tochten van 75, 115 en 160 kilometer bieden we jullie een gevarieerd parcours aan, met voor elk wat wils verschillende afstanden.

MTB/Gravel:

De Mountainbike tocht van 2023 neemt je mee vanuit Zulte richting Gijzelbrechtegem (60 km) of Wortegem (45 km). Er moet een totaal van 500 htm overwonnen worden. Er zitten verschillende privé stukken in het parcours, die enkel toegankelijk zijn op die dag.

Inschrijven kan tot 05 April, via deze link Registratie voor Cyclo/MTB inschrijving mogelijk t.e.m. 05/04/2023 (google.com)

Vind je dit interessant? Hou dan zeker ook volgende data vrij in je agenda:

13/05/2023: Rit van Volvo Cars

17/06/2023: Rit van Zomergem

26/08/2023: Rit van WTC Lozer