Skip to content

WALK: Vondelmolentocht

Doe samen met ons opnieuw de wandelschoenen aan!

Op zondag 8 mei 2022 neemt energy@volvo deel aan de Vondelmolentocht in Lebbeke. Dit wandelevent biedt een mooie natuurwandeling richting het natuurreservaat Denderbellebroek afhankelijk van de gekozen afstand. Voor kinderen tot 12 jaar is er een fotozoektocht. Je kiest zelf voor een afstand van 6, 12, 17, 23 of 30 km. De start is vanaf 8u op Vondelmolen Peperkoek Dendermondsesteenweg 208 (9280 Lebbeke).

Medewerkers van Volvo Car Gent kunnen samen met hun partner en/of gezinsleden genieten van een mooi pakket dat energy@volvo heeft samengesteld met de organisatie. In dit pakket zit de inschrijving samen met twee consumpties en een peperkoek inbegrepen.

Deelnemen is volledig gratis indien je je op voorhand inschrijft via dit formulier:
inschrijving Vondelmolentocht

Dat kan ten laatste op maandag 2 mei 2022. We verwelkomen je graag!