Skip to content

25% korting op Ridley-fiets

Ridley biedt medewerkers van VCG 25 procent korting bij aankoop van een nieuwe fiets uit het Ridley-gamma (Road, Cyclo-cross, Gravel, Mountainbike, Triathlon). E-bikes worden niet opgenomen in het gamma. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere Ridley-acties. De fietsen worden geleverd zonder naam of logo van Volvo. 

Bestellen kan vanaf 01 Mei 2022 tot 01 Juni 2022

Alle details en het aanvraagformulier vind je hier.

Geef op het inschrijvingsformulier aan bij welke Ridley-verdeler je je bestelling wilt plaatsen. Een lijst met kandidaat-kopers zal doorgespeeld worden naar Ridley. Hun verdelers zullen de kandidaat-kopers contacteren voor de verdere afhandeling (type fiets, maat, kostprijs, etc…) van de aankoop.

Hou er rekening mee dat leveringen pas voorzien zijn in 2023 omwille van Covid-19.

Je vindt het volledige gamma met prijzen (exclusief korting) op de website: www.ridley-bikes.com.

Mocht je tegen eind Juni nog geen bericht gekregen hebben van een Ridley-verdeler, stuur dan een e-mail naar steven.de.croocq@volvocars.com.