Skip to content

Oldtimerclub

Join the oldtimerclub!

De Volvo Vriendenkring Oldtimer club werd gesticht op 2 maart 1997 met als stuwende krachten Willy Moonen en Karel Neyskens. De Oldtimer club werkt samen met:

  • Volvo Car Gent + alle nevenbedrijven (Esdic / ECG)
  • Volvo Truck Gent
  • Volvo Parts

Al snel bleek er een grote interesse te bestaan bij de personeelsleden van Volvo, de club groeit elk jaar. De Oldtimerclub is uitgegroeid tot een club van vrienden, die jaarlijks enkele keren samen op stap zijn met hun grote passie: de oldtimer. De club bestaat nu uit een 70-tal leden. Iedereen kan lid worden van de Oldtimer club, zowel medewerkers van de verschillende sites als niet-medewerkers in beperkte mate (beperkte groep heeft een oldtimer passie). De ritten zijn opgebouwd volgens totaalconcept, dus all in prijs. Tegenwoordig mag je rekenen op een 35 euro per persoon; de niet-personeelsleden betalen extra toeslag. Wat het lang weekend betreft varieert dit sterk naargelang het hotel dat geboekt wordt.

Praktisch:
De dagrit bestaat uit een 110 à 140-tal kilometer met een licht toeristisch karakter. ’s Ochtends verzamelen op vertrekpunt; bv. Volvo Dealer / Café / Taverne. Daar nuttigen we allen een ontbijt (Boterkoeken + koffie) en wordt de briefing en roadbook meegedeeld. Halverwege de voormiddag rit wordt een aperitiefstop ingelast. ’s Middags gezamelijke lunch in Feestzaal / Restaurant op basis van keuzemenu Vlees / Vis / Veggie + Dessert + evtl. soepje. Halfweg de namiddagrit een tussenstop kan bv. bij een fruitboer zijn of vrije stop al of niet met gezamenlijk drankje. ’s Avonds gezamenlijke is de eindstop aan Café Taverne. Om de 2 of 3 jaar wordt er een lang weekend ter vervanging van de Vakantierally georganiseerd, een 3-daagse. Dan trekken we bv. naar Noord-Frankrijk/ Luxemburg / Westhoek / Limburg / Duitse Eifel / …. op basis van Hotel + Half Pension.

Wil je zelf genieten van de sfeer binnen de club, aarzel dan niet en neem contact op!

Bestuur: 

  • Erevoorzitter Cars: Karel Neyskens
  • Voorzitter: Werner Grysouille
  • Penningmeester: Vacant
  • Bestuurslid: Henk Lauwaert (0474-366697 of henk.lauwaert@volvocars.com)