Skip to content

Voetbalclub

Join the minivoetbalclub!

De minivoetbalclub is opgericht in 2000. In de club sluiten er zich zo’n 10 tal leden van VCG aan en enkele externen. 2-wekelijks spelen we een recreatieve wedstrijd in de sporthal van Zelzate. Deze wedstrijden gaan door in de oneven weken van 18u tot 19u. Het seizoen start begin september en eindigt eind juni. De wedstrijden duren 2 maal een halfuur, en afsluiten doen we met een gezellige 3de time in de kantine. De wedstrijden worden meestal tegen elkaar gespeeld, soms gebeurt het dat het tegen een andere ploeg is. Jaarlijks wordt er deelgenomen aan een weekendtoernooi. Buiten de wedstrijden worden binnen de club zelf nog enkele zaken georganiseerd, zoals een BBQ, bowlingavond, … dit met of zonder familie. Wie lid wilt worden van de club betaalt jaarlijks 20 euro. Dit voor het ganse seizoen plezier en ontspanning.

Deze club is voor elke medewerker van Volvo. Voel je je geroepen om lid te worden van de minivoetbalclub, contacteer dan zeker één van de onderstaande personen:

Bestuur:

  • Voorzitter: Tom Vermeire (0498/06.40.04)
  • Secretaris: Bart Debacker (0478/54.02.57)
  • Penningmeester: Bart Debacker