Skip to content

Hengelaarsclub

Join the hengelaarsclub!

De Hengelaarsclub van Volvo werd gesticht in 1973, dit door enkele verwoede vissers uit GA. De club heeft ongeveer zo’n 70 leden. Vissers schijnen vaak te overdrijven om eens en voorgoed uit te maken wie nu wel de grootste en de meeste vis aan de haak kon slaan werden al gauw wedstrijden gehouden.

Jaarlijks worden er ook vis uitzettingen gedaan ter waarde van 1.000 euro. De soorten worden bepaald door de leden op de jaarlijkse ledenvergadering.

Momenteel worden er zes wedstrijden per jaar gehouden voor het kampioenschap. Wie vier wedstrijden mee vist heeft recht op een gratis etentje en een prijs volgens eindklassement. Familieleden kunnen telkens deelnemen aan een wedstrijd wanneer er voldoende plaats is. De Volvo leden hebben altijd voorrang. In de Koningswedstrijd wordt er gestreden om het meeste gewicht van de totale vangst.

Naast alle wedstrijden wordt er elk jaar samengekomen voor een etentje. Dit is op zondagmiddag, waar ook bloemen en prijzen uitgereikt worden aan de winnaars van het afgelopen jaar.

Locatie:
Volvo huurt een eigen visput in Eine (Oudenaarde) met capaciteit van 24 hengelaars bij wedstrijden.

Staat jou hengel al klaar en zie je het zitten om aan te sluiten bij deze club? Vraag jouw lidkaart aan ter waarde van 60 euro.

Bestuur: 

  • Freddy Knippenberg (0475 49 64 72 of Freddy.knippenberg@telenet.be)