FOOD

Hier vind je een overzicht terug van alle activiteiten die gericht zijn op het promoten van gezonde voeding. Het is ons doel om gezonde voeding en gezonder leven te promoten doorheen de hele organisatie, zonder belerend te zijn. Ook ons intern cateringteam neemt blijvend initiatieven om gezonde voeding aan te bieden in de bedrijfsrestaurants. 

Wat is de impact van gezonde voeding?
– Je hebt meer energie
– Je bent vrolijker
– Je ervaart minder stress
– Je bespaart geld
– Je eet minder
– Je krijgt minder snel ouderdomsverschijnselen
– Je BENT gezonder
– Je hebt je gewicht beter onder controle
– Je zit beter in je vel

Hoe ga je van start? De voedingsdriehoek (www.gezondleven.be) is een mooie houvast:
1. Eet meer groenten en fruit, bij voorkeur van het seizoen
2. Kies voor peulvruchten, volle granen en noten
3. Eet minder vlees, kies voor gevogelte, vis en eieren
4. Eet en drink zo weinig mogelijk lege calorieën zoals frisdrank, snacks en snoep
5. Eet niet meer dan je lichaam nodig heeft
6. Varieer en zoek alternatieven
7. Eet bewust met mate
8. Geniet van wat je eet
9. Maak een boodschappenlijst

FRUITDAG

Fruitdag Dubbele vitamines op vrijdag 28 mei...

Read More