Gezonder eten, een goede gewoonte!

Gezonde voeding is essentieel om gezond te blijven en levert de juiste stoffen aan (vitaminen, mineralen, vezels, gezonde vetten,…) om je weerstand op te bouwen. Een gezond gewicht draagt bij tot een sterkere immuniteit. Bij overgewicht en teveel buikvet vermindert je weerstand.

Vooral onze darmen spelen een belangrijke rol in onze weerstand. Onze darmwand is één van onze verdedigingslinies en herbergt ongeveer 80% van ons immuunsysteem. De juiste voedingsproducten zorgen zo mee voor een optimale werking van de darmwand en een sterke immuniteit.

We hebben voor jou 3 specifieke e-learnings geselecteerd rond gezonde voedingskeuzes, in functie van een optimale darmgezondheid en weerstand. Bekijk welke e-learning jou het meest aanspreekt, of bekijk ze gerust alle 3.

Maak kennis met het coachingstraject

100% gezond eten in 6 stappen

Een interactief traject met groep- en individuele sessies om naar een gezondere voedingsstijl te groeien.

Enkele thema’s die aan bod komen: 
1. Met kleine veranderingen je dagelijks eetpatroon aanpassen.
2. Groots succes bereiken door stapsgewijs te veranderen.
3. Geen strenge diëten, maar enkele kleine uitdagingen.
4. We focussen op toevoegen in plaats van verbieden.
5. Toepassen van het 80/20-principe

Interesse? Inschrijvingsperiode is momenteel afgesloten

 

Enkele ervaringen van collega’s:

“Tijdens de sessies krijgen we heel wat tips mee en we hebben zelfs een mooi leerrijk boek mogen ontvangen.  Zowel de teacher’s als de mensen die er aan deelnemen zijn eigenlijk heel enthousiast om alles over te brengen en tot een resultaat te komen.”

“Het is zo opgedeeld dat elke module iets extra toevoegt en u een stap verder brengt. Dat vind ik er vooral positief aan, je verandert uw levensstijl een beetje per keer. Na meer water drinken en meer groenten eten (liefst ±500gr/dag), gaan we nu de uitdaging aan om minder vlees te eten.”

Bekijk ook de getuigenissen van Lesley en Aline op onze interne mediakanaal:

Getuigenis van Lesley

Getuigenis van Aline

Ontdek enkele thema’s van het coachingstraject: