Skip to content

Clubs@volvo

Join the club!

We geven om mensen, en we geven om jou. Als je werkt bij Volvo Cars, moet je je veilig voelen wetende dat jouw welzijn een top prioriteit is voor ons bedrijf. Het is de verantwoordelijkheid van Volvo Cars om te voorzien in een veilige en duurzame werkomgeving. We ondersteunen onze medewerkers in het hebben van een gezonde levensstijl, zowel mentaal, fysisch als sociaal. Hiervoor investeren we in verschillende faciliteiten, organiseren we proactieve gezondheidsinitiatieven en bouwen we aan een inclusieve cultuur waarin teams plezier kunnen hebben.

De verschillende clubs op Volvo geven de mogelijkheid aan de medewerkers zich toe te voegen aan een bepaalde club. Dit geeft hen de kans om met zowel hun fysieke- als mentale gezondheid aan de slag te gaan. Er zit heel veel diversiteit in de clubs waardoor het aanbod uitgebreid is. In het totaal hebben we 7 clubs waar je je als Volvo-medewerker kunt inschrijven.

Wil je werken aan je gezondheid? Ben je een sociale vlinder en wil je vrienden maken voor het leven? Schrijf je dan zeker in bij één van de clubs. Meer informatie over de verschillende sportclubs kun je hier lezen. 

LAAD JEZELF OP!

Walk

Walk: Indian Summertocht

Schrijf je nu in voor de Indian Summer – Zaffelare Energy@Volvo stelt jullie onze nazomerse wandeling voor. Deze wandeling gaat door in Zaffelare en je wandelt over mooie wandelpaden en… Read…
fietsen

Overzicht fietsritten 2024

Fietsritten 2024 In 2024 willen we jullie graag weer uitdagen om een sportief jaar aan te gaan. Daarom proberen we de ervaren, maar ook de minder ervaren fietser aan te… Read…
Walk

Walk: Evergem

Schrijf je nu in voor de Augustijnentocht Energy@Volvo stelt jullie alweer een nieuwe wandeling voor. Deze keer is het iets korter bij huis, op 25 mei kan je gaan wandelen… Read…
New tennis ball lies near the net on the grass court i

Doe mee met de Padelclub

Padelclub Join the padelclub! Je kan via VCG een terrein afhuren om te spelen. Dit kan op de terreinen van MVP PADEL (Jacques Paryslaan 9940 Evergem). Let op je kan… Read…
New tennis ball lies near the net on the grass court i

Tennisclub

Tennisclub Join the tennisclub! De club is opgericht zo’n 35 jaar geleden. Tot een paar jaar geleden was er een samenwerking met Volvo Trucks. De club telt nu een 21-… Read…
photo-1610741620547-1191d693e43d

Hengelaarsclub

Hengelaarsclub Join the hengelaarsclub! De Hengelaarsclub van Volvo werd gesticht in 1973, dit door enkele verwoede vissers uit GA. De club heeft ongeveer zo’n 70 leden. Vissers schijnen vaak te… Read…
DSC_0373

Oldtimerclub

Oldtimerclub Join the oldtimerclub! De Volvo Vriendenkring Oldtimer club werd gesticht op 2 maart 1997 met als stuwende krachten Willy Moonen en Karel Neyskens. De Oldtimer club werkt samen met:… Read…