Clubs@volvo

Join the club!

We geven om mensen, en we geven om jou. Als je werkt bij Volvo Cars, moet je je veilig voelen wetende dat jouw welzijn een top prioriteit is voor ons bedrijf. Het is de verantwoordelijkheid van Volvo Cars om te voorzien in een veilige en duurzame werkomgeving. We ondersteunen onze medewerkers in het hebben van een gezonde levensstijl, zowel mentaal, fysisch als sociaal. Hiervoor investeren we in verschillende faciliteiten, organiseren we proactieve gezondheidsinitiatieven en bouwen we aan een inclusieve cultuur waarin teams plezier kunnen hebben.

De verschillende clubs op Volvo geven de mogelijkheid aan de medewerkers zich toe te voegen aan een bepaalde club. Dit geeft hen de kans om met zowel hun fysieke- als mentale gezondheid aan de slag te gaan. Er zit heel veel diversiteit in de clubs waardoor het aanbod uitgebreid is. In het totaal hebben we 7 clubs waar je je als Volvo-medewerker kunt inschrijven.

Wil je werken aan je gezondheid? Ben je een sociale vlinder en wil je vrienden maken voor het leven? Schrijf je dan zeker in bij één van de clubs. Meer informatie over de verschillende sportclubs kun je hier lezen. 

LAAD JEZELF OP!

DSC_0373

Oldtimerclub: Lenterally

Inschrijvingen lenterally! Zijn jullie oldtimers klaar voor onze rit eerste rit van 2023? We nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan onze Lenterit op zondag 7 mei 2023.… Read…
Icoon MOVE

Wakeboarden

Schrijf je nu in! Via energy@volvo kan je Wakeboarden op Lakeside Paradise in Knokke. Je hebt hiervoor geen ervaring nodig. Je kan kiezen tussen rookie (de makkelijkere versie) en pro… Read…
New tennis ball lies near the net on the grass court i

Tennisclub

Tennisclub Join the tennisclub! De club is opgericht zo’n 35 jaar geleden. Tot een paar jaar geleden was er een samenwerking met Volvo Trucks. De club telt nu een 21-… Read…
Wakeboarden 1

Watersportclub

Watersportclub Join the watersportclub! De watersportclub is opgericht in 2000 onder de naam Volvo Zeil en Surfclub. Bij de opstart van de watersportclub was de focus vooral op zeilen en… Read…
photo-1610741620547-1191d693e43d

Hengelaarsclub

Hengelaarsclub Join the hengelaarsclub! De Hengelaarsclub van Volvo werd gesticht in 1973, dit door enkele verwoede vissers uit GA. De club heeft ongeveer zo’n 70 leden. Vissers schijnen vaak te… Read…
DSC_0373

Oldtimerclub

Oldtimerclub Join the oldtimerclub! De Volvo Vriendenkring Oldtimer club werd gesticht op 2 maart 1997 met als stuwende krachten Willy Moonen en Karel Neyskens. De Oldtimer club werkt samen met:… Read…
Badmintonclub

Badmintonclub

Badmintonclub Join the badmintonclub! De club is opgericht in 2002 onder het beleid van de Volvo vriendenkring of Energy@volvo. Het seizoen start steeds de 1ste vrijdag van september tot en… Read…
facebook
Twitter
Follow